Verkeersboete tot het minimum herleiden

Een verkeersovertreding begaan?

Hebt u een verkeersovertreding begaan? Gereden onder invloed, vluchtmisdrijf gepleegd of een rood licht genegeerd? Dan is een zware bestraffing voor de politierechtbank en een verkeersboete voor u als inwoner regio Aalst of omstreken niet uitgesloten. Zorg dus tijdig voor bijstand en contacteer De Lat Advocaten om u bij te staan.

De impact van een verkeersongeval, of die nu ernstig was of niet, is vaak zwaarder dan men verwacht. Als naast die emotionele schade, er dan ook nog eens een verkeersboete van de stad Aalst of een andere locatie bij komt of zelfs een mogelijke gevangenisstraf, dan is het zeker niet aangeraden om dit allemaal zomaar te laten gebeuren. Of u nu de feiten gepleegd hebt of niet, het doel van De Lat Advocaten blijft hetzelfde: elke klant optimaal verdedigen om tot een zo goed mogelijk eindresultaat te komen.

De Lat Advocaten staat u bij gedurende gans het traject na een overtreding. Zowel bij het verhoor of in de rechtbank zelf kunt u rekenen op optimale bijstand. Daarnaast wordt er ook uitvoerig gepleit voor u, zodat de boete  zo laag mogelijk blijft.

 

Bel vrijblijvend voor een afspraak of meer info aangaande uw zaak.

Meester De Lat is gepassioneerd door zijn beroep en tracht dan ook steeds een zo praktisch mogelijke maar vooral juridisch correcte oplossing te bieden. De waarden menselijkheid, integriteit, eerlijkheid en transparantie maken steevast deel uit van de aanpak. Dankzij jarenlange ervaring bent u zeker van een goede verdediging in elke situatie.

Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn of heeft u een vraag?