Opteer voor een gespecialiseerd advocaat in familierecht

Scheiding en diverse familiekwesties

Scheiden doet lijden is een veelvuldig gebruikte uitdrukking. Toch hoeft dit niet zo te zijn. Dankzij de hulp van een ervaren specialist in familierecht kunt u namelijk op een correcte manier tot een goede regeling komen. Wij zorgen voor een aanvaardbare regeling na uw relatiebreuk.

In heel wat scheidingen worden er mensen gekwetst. Iemand heeft een andere partner en verlaat het gezin, er wordt gevochten om het hoederecht over de kinderen, financieel is er na een relatiebreuk heel wat discussie,… kortom allemaal situaties waar niemand gelukkig van wordt. Toch is het belangrijk u correct te laten bijstaan door een advocaat die gespecialiseerd is in familierecht en hiervoor kunt u bij De Lat Advocaten in Aalst terecht. Op een constructieve wijze wordt er met de tegenpartij overlegd zodat u als beste uit de onderhandelingen komt.

Ook voor advies aangaande erfenissen, sterfgevallen, inboedelverdeling, huiselijk geweld,… zult u steeds correct advies verkrijgen tegen een betaalbare prijs.

De wereld van wetten en het recht evolueert snel. Daarom is het belangrijk mee te blijven met de laatste nieuwe trends, wetten,… Meester De Lat volgt diverse cursussen om optimaal bij te blijven

Bel of mail vrijblijvend voor info.

Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn of heeft u een vraag?