Strafrecht

Zorg voor een sublieme verdediging

Heel wat mensen hebben er ongetwijfeld al van gehoord maar weinigen weten wat strafrecht is. Dit is namelijk één van de rechtsvormen waarbij de strafrechter de beschuldigde al dan niet zal veroordelen voor het plegen van een strafbaar feit. Hierbij geldt dat de verdachte onschuldig blijft tot het tegendeel bewezen is.

In het strafrecht bestaan er drie soorten misdrijven: een overtreding, een misdaad en een wanbedrijf. Uiteraard zijn misdaden de meest ernstige feiten. De ernst bepaalt tevens voor welke rechtbank de beklaagde moet verschijnen. Gaat het om zware feiten, dan zult u ongetwijfeld de hulp van een advocaat nodig hebben. Maar ook bij verkeersovertredingen of lichtere zaken is het aangeraden om u juridisch te laten bijstaan. Of het nu betalend is of via Pro Deo uit Aalst, De Lat Advocaten neemt elke zaak ten harte om u te ondersteunen waar nodig. Ook indien u reeds gedetineerd bent, is bijstand nog steeds mogelijk.

Er wordt gezorgd voor een vlotte en open communicatie zodat u snel duidelijkheid krijgt over uw zaak. Indien uw inkomen laag is kunt u rekenen op Pro Deo assistentie door De Lat Advocaten te Aalst. Dit betekent dat u zelf niets of weinig van de kosten voor uw advocaat zult moeten betalen.

 

Bel of stuur een mailtje voor meer info.

Bij De Lat Advocaten wordt uw zaak niet verbloemd. U krijgt eerlijk advies en een realistische kijk op de zaak. Onnodig kosten maken behoort niet tot de strategie, het zoeken naar een passende oplossing voor uw situatie wel. Want in sommige gevallen heeft procederen weinig zin en dient men een ander pad te bewandelen om een goede uitkomst te kunnen bieden. U wordt in dit geval uitvoerig gebriefd over de mogelijkheden.

Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn of heeft u een vraag?