Advocatenkantoor met frisse en doortastende aanpak

Als klant verdient u het om optimaal bijgestaan te worden bij elke gerechtelijke betwisting. Of het nu gaat om een zaak aangaande verkeersrecht, strafrecht, huurrecht of familierecht, aarzel niet en vraag tijdig om advies. Ook voor incassodossiers of contractuele geschillen kunt u in het advocatenkantoor van Aalst terecht.

Betalende klanten

Als betalende klant krijgt u vooraf een duidelijk overzicht van de kosten van gans de procedure en de bijstand die verleend zal worden. Op die manier komt u nooit voor verrassingen te staan. Als ervaren advocatenkantoor uit Aalst zorgt De Lat Advocaten voor transparantie op elk vlak.

Pro deo klanten

Ook Pro Deo zaken worden door De lat Advocaten ter harte genomen (onder voorwaarde van aanvaarding). Een Pro Deo advocaat wordt (gedeeltelijk) door de overheid betaald. Wie dus onder een bepaalde inkomensgrens zit, kan hierdoor toch beroep doen op de nodige juridische bijstand. Bij De Lat Advocaten is elke zaak evenwaardig. Dus ook als Pro Deo advocaat wordt alles eraan gedaan om voor u steeds tot de best mogelijke uitspraak te komen.

Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn of heeft u een vraag?