Juridisch advies op maat

Advocaat Arne De Lat

Meester De Lat is na zijn rechtenopleiding in 2010 onmiddellijk gestart in de advocatuur. De afgelopen jaren heeft hij zich vooral gefocust op bijkomende specialisaties.

Arne De Lat

Of u nu beklaagde bent of het slachtoffer, dit maakt qua dienstverlening totaal niet uit. Er wordt gestreefd naar een optimale oplossing. Meester De Lat verdedigde reeds tientallen zaken voor beide partijen zodat de ervaring voldoende aanwezig is om ook uw zaak tot een goed eind te brengen.

Zowel voor zaken aangaande huurrecht, strafrecht, verkeersrecht als familierecht kunt u hier terecht.

 

U kunt tegen een vast forfait uw dossier volledig komen bespreken met Meester De Lat. U krijgt juridisch advies op maat. Dit betekent dat uw dossier grondig bekeken wordt en u passend advies krijgt over sterktes en zwaktes. Ook de slaagkansen van de procedure, de kostprijs van de erelonen en alles bijkomende aspecten worden overlopen. Op die manier bent u deskundig geïnformeerd en kunt u zelf in alle vrijheid beslissen of u de zaak laat pleiten of u een andere oplossing wenst te bekomen. Meester Arne de Lat is tevens ook advocaat bij Advocatenkantoor De Bruyn & Co in Aalst.

U kunt rekenen op een snelle respons wanneer u contact opneemt met het kantoor. U hoeft dus niet lang te wachten alvorens u kunt langskomen voor advies of een analyse van uw zaak. In heel wat gevallen is het belangrijk om zo snel mogelijk te reageren wanneer u bijvoorbeeld een dagvaarding of oproep tot het afleggen van een verklaring krijgt.

Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn of heeft u een vraag?