Voor alle geschillen aangaande het huren en verhuren van een woning

Uw rechten bij het huren en verhuren

Kocht u een woning of appartement die u zelf wil verhuren? Of gaat u samen of alleen wonen en is een pand huren binnenkort aan de orde? Dan is advies inwinnen bij een advocaat die gespecialiseerd is in huurrecht regio Aalst zeker een must.

Wanneer u een pand gaat huren zijn er heel wat plichten maar ook rechten. Laat u als huurder dus zeker niet in de luren leggen en sta op uw strepen. De verhuurder dient wettelijk namelijk een aantal zaken te voorzien en uw specialist in huurrecht uit Aalst, De Lat Advocaten, kan u hierbij helpen. Op die manier bent u zeker dat u volledig beschermd bent tegen wanpraktijken. Uw advocaat neemt samen met u het vooropgestelde contract door en bekijkt ook de “kleine lettertjes” die vaak een groot verschil kunnen maken als er betwistingen zijn.

Zelf een tweede eigendom verhuren? Achterstallige huur die u niet krijgt? Schade aan uw eigendom door huidige of vorige huurders? De Lat Advocaten helpt u bij het invorderen van alle niet betaalde geldbedragen en een schadevergoeding. Het is belangrijk om soortgelijke zaken zo snel mogelijk aan te pakken, zodat de huurder geen kans krijgt om onterecht nog langer in uw eigendom te blijven.

 

Aarzel dus niet en neem vandaag nog contact op met het kantoor.

Het opstellen van huurcontracten is een gespecialiseerde materie waarbij de kennis van een expert noodzakelijk is. Want zolang huurder en verhuurder zich aan de afspraken houden, dan is er geen probleem. Maar als één van de partijen plotseling zijn verplichtingen niet meer nakomt, dan is een sluitend contract cruciaal. Op die manier kunnen uitvoerige geschillen vermeden worden en zal men sneller druk kunnen zetten om alle afspraken toch na te komen. Indien het toch zo ver komt dat er dient geprocedeerd te worden, dan hebt u met een goed opgesteld contract alle troeven in handen.

Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn of heeft u een vraag?